Training in bedrijf

Advies en coaching
Wilt u uw persoonlijke effectiviteit verder ontwikkelen? Bent u op zoek naar advies bij P&O vraagstukken? Of wilt u de communicatie en samenwerking tussen medewerkers naar een hoger niveau brengen? Wij gaan graag actief met u of uw team aan de slag. Wij leggen verbindingen en zorgen voor positieve energie.

P&O advies
Wij geven advies bij reorganisatievraagstukken en zijn op de hoogte van de laatste wetgeving op het gebied van personeel. Wij ondersteunen leidinggevenden tijdens functioneringsgesprekken, bij het vertalen van concepten naar actie en u kunt ons inzetten voor complexe ziekteverzuimbegeleiding. Ook bieden wij begeleiding bij reorganisaties en outplacementtrajecten.

Insights Discovery
Wij zijn –dankzij onze accreditatie- trots gebruik te mogen maken van Insights Discovery. Dankzij een persoonlijkheidsprofiel krijgt u (of uw werknemer) meer inzicht in uzelf, uw persoonlijke effectiviteit en uw rol binnen een team. Het profiel zorgt voor bewustwording van kwaliteiten, valkuilen en hoe u of uw werknemer overkomt op anderen. Wij gebruiken Insights Discovery voornamelijk bij coaching, persoonlijke ontwikkeling, teameffectiviteit, leiderschapsontwikkeling en cultuurverandering.

Persoonlijke coaching
Tijdens een op een sessies helpen wij u meer inzicht in uzelf te krijgen, concrete doelen te formuleren en uw effectiviteit te vergroten. Wij denken positief, opbouwend en kritisch met u mee en werken samen toe naar het einddoel. Wij leveren maatwerk.

IMG_6813Teameffectiviteit en teambuilding
Wat maakt een team een team? Waarom weet het ene team zich snel aan bepaalde omstandigheden aan te passen, terwijl een ander team ‘blijft hangen’? Hoe kunnen teams effectiever samenwerken? Tijdens onze trainingen en energieke workshops gaan wij in op deze vragen. Dankzij Insights Discovery komen wij tot de kern en ontstaat er een open gesprek.

Loopbaancoaching
Bent u toe aan een volgende stap in uw carrière en wilt graag meer inzicht in de richting die het beste bij u past? Ziet u in uw huidige functioneren patronen en wilt u hier meer over weten? Deze onderwerpen komen aan bod tijdens onze loopbaancoaching op maat. Wij gaan uit van uw kracht en kwaliteiten.

Neem contact op

"Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg. "

— Albert Einstein